NAO-Proj200x65
 
 lege cel lege cel
pcc180x120
 

 

 

 

  

dinsdag, 18 december 2018 11:18

Twee NAO kader cursussen in volle gang

Nr25b cursus news1Momenteel volgen niet minder dan 60 beginnende, en enkele iets meer ervaren, professionals uit de aardappelsector de NAO kadercursus. Door de grote belangstelling lopen momenteel twee cursussen tegelijkertijd.

De “tweedejaars” hebben de afgelopen maanden Bayer en de haven in Beverwijk bezocht. Vorige week stond Den Haag op het programma met onder meer het Ministerie van LNV, VNO en een rondleiding in de Tweede Kamer. Daarnaast nam woordvoerster landbouw Helma Lodders ruim een uur de tijd om in de fractie kamer van de VVD met de groep van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen.

De nieuwe, in september jl, gestarte groep is de eerste dagen rond Emmeloord gebleven voor excursies naar de NAK en Tolsma. Vorige week zijn ze afgereisd naar de moderne fritesfabriek van LambWeston in Kruiningen. Naast een rondleiding en presentatie over het bedrijf, is samen met Tom van der Meer ook uitgebreid gediscussieerd over een betere afstemming tussen pootgoedsector en de verwerkende industrie in het algemeen.

De nieuwe aanmeldingen stromen al weer binnen en de kans is dan ook groot dat in september opnieuw een cursus kan starten. Heb je interesse, dan is het verstandig dit op tijd door te geven.

Nr25b cursus news3 Nr25b cursus news2
VVD fraktiekamer Tom van der Meer

 

Contact: Karst Weening  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-30439635).