NAO-Proj200x65
 
 lege cel lege cel
pcc180x120
 

 

 

 

  

dinsdag, 20 november 2018 09:32

100 jaar Jac van den Oord Potatoes

Nr23a Oord frontAfgelopen zaterdag vond het grote “eeuwfeest” plaats bij Jac van den Oord Potatoes. Een aantal honderden gasten waren aanwezig in het prachtig aangeklede bedrijfspand. Ook de NAO was er uiteraard bij. Leon is actief bij de NAO niet alleen in het bestuur maar ook o.a. in de commissie consumptieaardappelen en de werkgroep promotie.

Het hele jaar door in het 100 jarig bestaan heeft hij activiteiten georganiseerd zoals een wielerevenement maar ook zijn er 100 vlogs gemaakt door de aardappelmeisjes. Op de avond zelf maakten de meisjes hun 97e vlog dus nog 3 te gaan. Er is ook een prachtig jubileumboek gemaakt en dat kregen alle gasten na afloop mee naar huis. De avond zelf was niet alleen een gezellig samenzijn maar er was ook een flink officieel deel georganiseerd met een Nr23a Oord news2“wereld draait door” opzet door een tafel met verschillende gasten en Leon als tafelheer. Verschillende thema’s passeerden de revue zoals de communicatie (aardappelmeisjes en de auteurs van het boek), het vrijwilligerswerk en de hobby wielrennen en de aanwezigheid van de indrukwekkende jonge persoon Roel Scheij, slechtziend, met als begeleider voormalig profrenner Erik Dekker (doel zijn de paralympics op een race tandem), de aardappel zelf als thema met NAO aan tafel. Maar ook een familie/bedrijfstafel met Leon zijn broer en hun oudste en eerste medewerker met vele leuke anekdotes. De dochter van Leon bracht nog een heel mooi lied ten gehore.

Nr23a Oord news1Leon bedankte op het podium – na al deze ook deels emotionele momenten voor hem - al zijn familieleden en nog speciaal zijn vrouw. Na afloop was er een act en een liveband om de feestavond te ondersteunen. Al met al een prachtige avond met niet alleen een ode aan het bedrijf, familie en medewerkers maar ook aan de aardappel. Maar dat is Leon wel toevertrouwd.

Ook namens de NAO een dikke felicitatie en vooral een heel succesvolle verdere toekomst gewenst!