NAO-Proj200x65
 
 lege cel lege cel
pcc180x120
 

 

 

 

  

dinsdag, 06 november 2018 09:25

Hoorzitting Planetproof op 8 november 2018

Nr22d PlanetProof newsOp 8 november 2018 vindt de hoorzitting plaats voor de herziening van het certificatieschema ‘On the way to PlanetProof voor Plantaardige producten’. De hoorzitting begint om 9:30 en duurt tot  12:00 uur. Locatie van de hoorzitting is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.


De hoorzitting is het laatste inspraakmoment voordat het College van Deskundigen ‘agro/food Plantaardig’ het certificatieschema voor 2019 definitief vaststelt. Verantwoordelijk voor PlanetProof is de Stichting Milieukeur (SMK) in Den Haag.

 

Tijdens de zitting kunnen de aanwezigen reageren op het concept certificatieschema. Zij kunnen tot 8 november 2018 ook schriftelijk reageren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierbij dienen zij hun naam, contactgegevens en het criterianummer waarop de reactie betrekking heeft te vermelden.

 

Concept certificatieschema voor de hoorzitting en de toelichting

 

Contactpersoon: Jan Gottschall (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)