NAO-Proj200x65
 
 lege cel lege cel
pcc180x120
 

 

 

 

  

dinsdag, 21 november 2017 09:59

PotatoNL 14 november gestart

Potatonl news4Onder vrij grote belangstelling is dinsdag 14 november de startbijeenkomst gehouden van PotatoNL. ZLTO (beurs Goes) , VAVI, NAO en LNCN (beurs Emmeloord) stonden ieder stil bij het belang van deze landelijke notering en het gevoerde overleg van de laatste maanden. De voorzitter van de Branche Organisatie Akkerbouw – Dirk de Lugt - hield een korte inleiding en gaf daarmee de aftrap voor PotatoNL. Vervolgens werd door de voorzitter van de stuurgroep van PotatoNL, Mark Brantjes, de eerste notering naar buiten gebracht.

De nieuwe notering zal 2x per week op dinsdag en donderdag verschijnen. De beurzen Goes en Emmeloord zijn gestopt met aardappels en noteren nog wel uien en peen. Beurs Rotterdam noteerde alleen aardappels en is derhalve gestopt.

PotatoNL heeft een eigen website ( www.potatonl.com ) en daar zijn – behalve de noteringen zelf - het protocol, het reglement en de samenstelling van de noteringscommissie te vinden.

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Potatonl news2  Potatonl news3 
 Potatonl news5  Potatonl news1