NAO-Proj200x65
 
 lege cel lege cel
pcc180x120
 

 

 

 

  

donderdag, 09 april 2020 10:14

INFORMATIE I.V.M. CORONAVIRUS

Nr5a cor newsDe gevolgen van het coronavirus zijn omvangrijk. De maatregelen voor het publiek worden steeds verder aangescherpt om de risico’s voor de gezondheid van de inwoners zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen tegen de verdere verspreiding en beheersing van het virus vanuit gezondheidsoogpunt hebben hele sterke economische gevolgen. Voor Nederland als internationale speler zeer nadrukkelijk. Dus ook voor de leden van de NAO zijn er gevolgen op korte of langere termijn. Dit betekent dat de bedrijven goed geïnformeerd moeten zijn over de laatste ontwikkelingen op meerdere terreinen zoals de stand van zaken m.b.t. het virus zelf, de maatregelen, de economische gevolgen en hoe waar specifieke zaken te vinden zijn op het gebied van steunmaatregelen etc.

 

Geupdate: 2 november 2020
Hier
kunt u als NAO lid deze informatie raadplegen (na inloggen): Leden - Corona informatie

 

Het NAO kantoor werkt met een kernbezetting. Waar mogelijk wordt gewerkt met digitale afstemming. Tevens kunt u bij ondergetekende of de andere collega’s evt. zaken melden.

 

Nadere informatie Dick Hylkema, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.