NAO-Proj200x65
 
 lege cel lege cel
pcc180x120
 

 

 

 

  

dinsdag, 25 mei 2021 11:59

ALV Webinar 26 mei 15 uur

Nr11b webinar ALV newsWoensdag 26 mei a.s. zal de ALV van de NAO via een livestream plaats vinden. Het Webinar zal om 15 uur beginnen en uiterlijk 16.30 uur afgerond worden.

Er is een huishoudelijk gedeelte – t.b.v. de jaarrekening, begroting en contributieregeling - met een aantal intermezzo’s. Verder is er in de tweede helft een externe spreker Tjaart Hofman – development manager Europe – van Certis BV. Hij gaat in op het thema gewasbescherming en wat er allemaal op de aardappelsector afkomt.

 

 

Net als met de ALV in Ermelo bepalen de leden zelf wie er aanwezig zullen zijn. Daartoe is een lijst met vaste contactpersonen per bedrijf opgesteld. Zij hebben alle informatie gekregen.

Mocht u willen deelnemen aan het Webinar dan is het verzoek om uw contactpersoon te raadplegen. Uiteraard zal er een opname gemaakt worden van het Webinar en deze zal gedeeld worden.

Nadere informatie: Dick Hylkema, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.